HARTJE
EINDHOVEN
GROEIT!

SAMEN WONEN,
SAMEN GENIETEN,
SAMEN ONTSPANNEN

Geniet samen in het kloppend hart van de stad. Iedereen is gek op deze plek. Omringd door cultuur, creativiteit en innovatie geniet je van alles wat Eindhoven te bieden heeft. Het huidige ‘Hartje’ bevindt zich naast het Philips Stadion en zorgt voor de verbinding tussen de bruisende binnenstad en het industriële Strijp-S. Naast de huidige 16 wooncomplexen komen er twee nieuwe bij: Brussel en Taipei. Ruimte voor 201 huurappartementen in elke prijsklasse.

201 MIDDENHUUR EN VRIJE SECTOR APPARTEMENTEN,
IN HARTJE BRUSSEL,
EN HARTJE TAIPEI

 

Een zee aan ruimte en geweldig uitzicht. Geniet hier van alle rust en ruimte die je tot je beschikking hebt. Creëer een thuis dat past bij hoe jij je leven leeft. Vindt connectie met buiten door het uitzicht op de prachtige daktuin en terrassen. In Hartje Brussel en Hartje Taipei komt een gevarieerd woonaanbod van 2- en 3-kamerappartementen in de vrije sector -en middenhuur. Bijna alle appartementen hebben een heerlijke buitenruimte. De woonoppervlaktes variëren van 45m2 tot 100 m2 en de appartementen worden opgeleverd met een compleet ingerichte en moderne keuken met inbouwapparatuur en een betegelde badkamer met douche, brede wastafel, spiegel en designradiator. De appartementen zijn voorzien van vloerverwarming.

 

Heb je interesse in een nieuw duurzaam appartement in het bruisend hart van Eindhoven, schrijf je dan hier in!

COMMUNITY

Wonen in Groot Hartje, wonen waar het bruist. Wonen waar jij je nooit alleen hoeft te voelen of te vervelen. Een plek waar altijd iets te ontdekken valt. Groot Hartje, waar straks ruim 1.000 woningen elkaar omarmen en samen het leven nét iets leuker maken. Wonen waar altijd toffe mensen zijn en waar je toekomstige hartsvrienden leert kennen. Samen genieten in de stadstuinen. Laat je omringen door de stad en haar fantastische mensen.

HARTJE EINDHOVEN

Je woont in Hartje Eindhoven. Je leeft in de stad. Waar je je nooit hoeft te vervelen. Je nooit alleen hoeft te voelen. Waar altijd wat te ontdekken is. Gezellige bruine kroegen. Restaurants die Brabants naam eer aandoen. Anders dan anders. Ieder op hun eigen manier. Waar je rustig wat kunt drinken, omdat je lopend naar huis gaat. De stad verwent je. Je shopt er tot je voeten zeer doen. In winkels van alle bekende ketens. In aparte boetiekjes. Kunst prikkelt er je zinnen. Galeries en het Van Abbe vechten er om je aandacht. Is er niets op tv, dan pak je de fiets naar de bioscoop. Van alles zou je willen proeven. Liefst vandaag. Je leeft immers maar een keer. Daarom wil je een thuis dichtbij. Een thuis in Hartje Eindhoven.

 

 

HARTJE BRUSSEL

EINDHOVEN 1934

De plek die we tegenwoordig kennen als ‘Meerhoven’ stond 100 jaar geleden nog bekend als de ‘Strijpse Heide’ en een stukje ‘Zeelst’, maar daar zou rond 1930 verandering in komen. In samenwerking met een adviseur van KLM besloot gemeente Eindhoven dat het tijd werd voor een  ‘eigen’ vliegveld. Twee jaar later (1932) werd op 10 september het rode lintje voor de ingang van vliegveld Eindhoven doorgeknipt. Het houten gebouw met de luchtverkeerstoren en de simpele grasbaan, die als start- en landingsbaan diende, kregen de naam Welschap. Nog eens twee jaar later (1934) was het KLM die op 1 mei de eerste lijndiensten voor haar rekening nam, een vlucht van Welschap naar het Brusselse Zaventem. Vanaf dat moment kon er twee keer per dag naar Brussel, Rotterdam of via een tussenstop in Twente naar Groningen worden gevlogen.

 

 

HARTJE TAIPEI

EINDHOVEN 2021

Wanneer Philips en ASM in 1988 besloten een afdeling van hun dochteronderneming ASML in Taiwan te vestigen, hadden ze waarschijnlijk niet meteen voor ogen dat het een begin van een sterke band tussen Eindhoven en Taipei betekende. Op gebied van design en vooral technologie zijn deze twee steden inmiddels als een spinnenweb verweven. Inmiddels bouwt de eerder vernoemde Taiwanese afdeling van techgigant ASML een volledige lijn machines die vervolgens de hele wereld over gaan. Ook bij DAF, wat begin deze eeuw een vestiging in Taiwan opende, gaat het goed. Het bedrijf van Eindhovense oorsprong kreeg het in 2017 voor elkaar om de tienduizendste in Taiwan geproduceerde DAF truck van de band te laten rollen.

 

 

 

LAAT JE INTERESSE ACHTER!